FacebookTe asteptam si pe Facebook

ACVILA MĂLAI JUDEŢEAN VISEAZĂ

Aflată în trecere prin Bacău, conducerea bicefală Tăriceanu-Constantin a struţo-cămilei politice ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, cu o… acvilă în zbor – pe siglă) şi-a făcut public obiectivul principal în perspectiva alegerilor locale: nici mai mult, nici mai puţin, decât şefia Consiliului Judeţean!

ALDE-Tariceanu

Organizația din Bacău e una dintre cele mai puternice din țară, probabil între primele patru. Avem doi parlamentari, aleși locali (…) de aceea și așteptările noastre sunt cu mult peste medie, sper ca să putem aspira după alegeri ca organizația din Bacău să obțină președinția Consiliului Județean, probabil în urma unor negocieri cu celelalte partide, pentru că nu văd niciunul dintre partidele de pe secena politică să fie capabile să obțină majoritate absolută” – a declarat co-președintele Călin Popescu Tăriceanu.

Pentru noi, cei din conducerea ALDE, e foarte important să luăm pulsul ţării, să discutăm cu cetăţenii, să vedem care sunt problemele cu care se confruntă.”, a mai spus Tăriceanu.

Păi, dacă de-abia de-acum încolo politicieni de talie, precum peşedintele Senatului (al doilea om în stat!), fost premier şi ministru, vor afla ce probleme are ţărişoara, înseamnă că e grav de tot şi nu mai avem chiar nicio speranţă!

Până să ia mai bine “pulsul” ţării, cei care se prezintă acum ca adevăraţii reprezentanţi ai liberalismului românesc au mai cooptat în organizaţia băcăuană câţiva traseişti de marcă: fostul parlamentar PDL Adrian Popescu, actorul Geo Popa (directorul Centrului de Cultură „George Apostu”), fostul inspector general școlar Ovidiu Cojocaru (PNL), dar și consilierul local Dragoș Ștefan (fost PER şi UNPR).

 Potrivit ultimului sondaj INSCOP (decembrie 2015), PNL conduce în intenţia de vot a românilor cu 40,1%, urmată de PSD cu 36,3%, UDMR – 5,2%, PMP – 4,4% şi ALDE cu 4%.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code