FacebookTe asteptam si pe Facebook

AI IDEI ȘI… CÂȘTIGI!

Românii care au idei de afaceri originale în unul dintre domeniile design, arhitectură, arte şi meşteşuguri, publicitate, film, video şi fotografie, artele spectacolului, muzică, modă, gastronomie, edituri şi presă, radio şi televiziune, software, aplicaţii pe computer şi publicaţii virtuale, jucării şi jocuri pot participa la un concurs internaţional. Câştigătorii primesc finanţare pentru proiectele lor.

CBCCreative Business Cup este un concurs iniţiat de danezi în 2010 şi extins la nivel internaţional în 2012. România se află la a treia participare, iar selecţia pentru anul acesta este organizată de Creative Seeds. Termenul limită pentru înscrieri de idei de afaceri pe siteul creativebusinesscup.ro este 20 septembrie 2014.

Participanții trebuie să completeze, în limba engleză, un plan de afaceri bazat pe cifre și propuneri concrete, care ar trebui să-i convingă pe potențialii parteneri și finanțatori de ce ar fi oportun să investească bani și energie în ideea propusă. Antreprenorii au nevoie de o idee proprie, inovatoare, aflată în orice stadiu de dezvoltare, cu potențial de piață.

Câștigătorul selecției românești va concura pentru titlul de World’s Best Creative Entrepreneur și-și va susține ideea în fața unui juriu format din circa 20 de experți internaționali, la Copenhaga. Cuvântul-cheie este creativitatea: poate fi vorba de un obiect sau de un serviciu inovator, de o nevoie nouă creată pe piață sau de o idee care să implice creativitatea consumatorilor. Premiile oferite la Copenhaga au o valoare totală de 100.000 de dolari, iar iniţiatorii proiectelor se bucură şi de o mare expunere în mediul internaţional de afaceri.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code