FacebookTe asteptam si pe Facebook

ASALTUL ”STRANIERILOR”

August este luna în care românii care muncesc în străinătate se întorc acasă, să-și vadă copiii și părinții. Vacanța lor este pentru unii băcăuani ”mumă” (patronii de terasă și service auto), pentru alții ”ciumă” (aglomerație, blocajele pe străzi, cozi imense la Buletine și Pașapoarte).

SAMSUNG

La Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple deja au aparut cozile. S-au luat și măsuri speciale, pentru luna august.

Astfel, solicitantii se pot programa on-line, pe internet, accesând site-ul Prefecturii Bacau (sectiunea «Eliberare pasapoarte»), apoi se prezintă la Serviciul de Pasapoarte de pe strada Henri Coanda, nr. 2, să-și ridice bonul. Așa, se vor mai subția cozile formate de pe la ora 4 dimineața formate la programare.

O alta masura este „CAMERA LIVE”, pe care poate fi vizualizată pe internet. Concret, solicitantul vine la Pașapoarte și primește un bon de ordine, după care poate să plece acasă sau la cumpărături, estimând, în funcție de numărul primit, la ce ora va intra. Folosind telefonul mobil sau computerul, poate accesa pe internet „CAMERA LIVE” și va vedea ecranul cu numărul de ordine al celui care trebuie să intre.

Program cu publicul primiri cereri/eliberari pasapoarte:

Luni, Marti, Joi, Vineri: 8.30 – 16.30
Miercuri: 8.30 – 18.30

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code