FacebookTe asteptam si pe Facebook

ASTA NE MAI LIPSEA: UN PREFECT NAVETIST!

Nepricepându-se la ceva mai bun de făcut, Guvernul Cioloş s-a apucat să schimbe prefecţii. Ieri, într-un al doilea lot de schimbări, au fost numiţi prefecți noi în 4 județe, printre care şi Bacăul.

ioan-ghicaNoul prefect al judeţului provine din vecini, de la Roman, şi se numeşte IOAN GHICA. El a fost cândva subprefect al judeţului Neamţ, fiind susținut la vremea respectivă de PDL. După schimbarea din funcție, romașcanul a trecut în categoria inspectorilor guvernamentali și, după cum declara presei centrale, se ocupa de inventarierea punctelor negre de pe şosele, adică locurile cu cele mai multe accidente, dar inspecta şi… diguri găurite de rozătoare.

Prefectul Ghica va face astfel o navetă scurtă Roman-Bacău, atât ca distanţă (40 de kilometri) cât, cel mai probabil, și ca durată!

Susținut de PSD, fostul prefect de Bacău, Dorian Pocovnicu, a îndeplinit această funcţie în ultimii doi ani. El a organizat alegeri generale și prezidențiale și nu s-au înregistrat niciun fel de nemulţumiri, acuze sau plângeri la adresa activităţii sale.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code