FacebookTe asteptam si pe Facebook

BACĂUL ARE IAR PRIMAR. ACELAȘI!

Mega-surpriză: mai târziu decât sperau puținii săi prieteni rămași fideli, dar mult mai devreme decât se așteptau numeroșii inamici (politici și nu numai), Romeo Stavarache se întoarce la Primărie!

stavarache-r

Primarul ales de trei ori la rând de băcăuani a fost eliberat ieri, după două luni de arest în spatele gratiilor și alte cinci la domiciliu. Înalta Curte de Casație și Justiție i-a admis contestația față de decizia Curții de Apel de prelungire a arestului la domiciliu. ÎCCJ a admis totodată și contestația depusă de Liviu Goian, inculpat în același dosar.

Romeo Stavarache va fi deocamdată, până pe 3 aprilie, sub control judiciar. Astfel, încetează automat ordinul de suspendare din funcție emis de Prefectură, iar primarul de drept al Bacăului își poate relua, cu anumite restricții judiciare, atribuțiile.

Dacă suspendarea lui Stavarache de la primărie a încetat și edilul poate să încerce salvarea unui oraș aflat în moarte clinică, cea de la partid rămâne în vigoare (acolo este suspendat până la rezolvarea problemelor cu Justiția). De altfel, este greu de crezut că, într-un PNL supraînălțat de victoria lui Iohannis și lățit de înghițirea PDL-ului, fostul lider-maximo și-ar putea recâștiga, fie și parțial, autoritatea din urmă cu șapte luni.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code