FacebookTe asteptam si pe Facebook

BERCA, “PERSONA NON GRATA” LA PNL

Incercarea lui Gabriel Berca, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, de a se infiltra in noul PNL a esuat lamentabil.

berca

Conducerea centrala nu a putut sa treaca peste refuzul categoric (si chiar in forta!) al filialei din Bacau de a mai lucra cu Berca.

Vicepresedintele PMP pentru regiunea Nord-Est, Gabriel Berca, fost consilier prezidential si ministru de interne in guvernarea Ungureanu, anuntase, vineri, ca s-a înscris în PNL, partid în care a mai fost membru (in vechiul PNL, dar si in PDL). Mai mult, Berca s-a prezentat chiar ca noul secretar executive si “super-vizor” al PNL pe regiunea Nord-Est.

Tudorița Lungu, copreședinte al PNL Bacău, a lamurit situatia:

Și colegii din fostul PNL, și colegii din fostul PDL au avut aceeași părere, că nu are ce căuta în organizație. Nu doar eu eram revoltată, dar Gabriel Berca și-a pus în cap toate organizațiile din Moldova. Pe posturile de răspundere, noi avem reprezentanți aleși, care au câștigat alegeri, ce să facă Berca? Dincolo de lipsa de competență, ne aduce și prejudicii de imagine. Gabriel Berca nu va fi primit în PNL nici ca simplu membru, decizia fiind luată în comun de conducerea partidului.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code