FacebookTe asteptam si pe Facebook

CA LA CARACAL

Daca pana acum oraselul din Oltenia, vestit pentru cele 7 “minuni” ale sale, era un lider de necontestat al misto-ului national, iata ca, in ultimul timp, Bacaul tinde sa-i ameninte suprematia.

Foto21

Primăria Bacău a cheltuit 240.000 lei pentru construirea a trei toalete publice „foarte moderne şi utilate”, amplasate în parcurile Cancicov, Trandafirilor şi Nord. Nici după un an de la finalizarea lucrărilor, acestea nu funcţioneaza, pentru că nu sunt racordate la curent electric. Incredibil, Primăria a acceptat un proiect care nici macar nu presupunea racordarea toaletelor la energie electrică. Ca urmare, băcăuanii îşi fac, in continuare, nevoile în vechile toalete asa-zis “ecologice” amplasate lângă noile si inutilele construcţii, ale  caror intrari sunt ferecate cu lacate si gratii.

Interesant este că Primăria, căreia îi ia un an să racordeze trei banale WC-uri la curent electric, vrea să deruleze un proiect de… iluminat public pe fonduri europene, de 47 milioane euro!!!

Aceasta ultima mare realizare a administratiei bacauane se adauga altor cateva “minuni”: groapa cu balarii (a “Salii Polivalente”) a carei “paza si protectie”ne costa 2 milioane de lei pe an, Spitalul Municipal (care trebuia finalizat de 6 ani!) – o lucrare abandonata de un constructor care practic nu mai exista si in care proprietarul (Primaria Bacau) paradoxal nu are voie nici sa intre, Stadionul care a fost “modernizat ” prin paraginire si aproape demolare. Si lista pare sa se tot lungeasca…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code