FacebookTe asteptam si pe Facebook

CAMELEONUL PERFECT

Asta-i politica! Traseistul Gabriel Berca nu avea cum sa ramana pe tusa politicii. Ce altceva stie sa faca el, decat sa fie “la putere”? Refuzat de noul PNL, Berca s-a repliat si si-a gasit locul in… primitorul UNPR, partidul “interesului national”!

gabriel-berca

Acum nici macar o luna, atunci cand se autopropunea coordonator PNL pe Moldova, Berca spunea ca “este necesar să participe la consolidarea PNL în această zonă în care PSD este puternic”.

Gabriel Berca, de profesie inginer, a fost prefect de Bacau (pus de PNL, după ce trecuse prin ApR și PUR) din ianuarie 2005 şi până în martie 2008, când a devenit secretar general al Guvernului (mandatul lui Tariceanu), funcţie ocupată pentru câteva luni. În 2008 a fost ales senator din partea PNL, functie din care a demisionat în iunie 2010 şi s-a înscris în PDL, fiind preşedinte al organizaţiei de Bacău. Berca a fost și ministru al Administraţiei şi Internelor în Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu. Apoi, Berca a fost consilier prezidential al lui Traian Basescu si membru al PMP.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code