FacebookTe asteptam si pe Facebook

CE DEPARTE E VIENA!

În urmă cu vreo două luni, autoritățile locale au promis că vor face ca, de Sărbători, Bacăul să arate ca Viena. Ceea ce a ieșit în fapt depășește cu mult orice așteptări… pesimiste!

Luminile din oraș sunt tot aceleași de câțiva ani, niște ghirlande chioare și peticite. Asta, în puținele locuri în care… sunt.

Bradul, în care au fost omise total becurile roșii (totuși, culoarea… Crăciunului!) și s-au pus numai lumini albastre (probabil pentru că asta este culoarea actuală a liberalilor care conduc orașul – ce penibilitate!), străjuiește de pe margine, golaș, stingher și parcă plictisit, un platou complet pustiu.

Bacau

bc brad

Viena

viena

Și așa-zisul ”parc de distracții și agrement”, anunţat cu mare tam-tam de șefii Primăriei Bacău, este o glumă proastă. Suprimând parcarea din fața Hotelului Moldova, o clădire acum a nimănui și aflată în stadiu de degradare și părăsire, a fost improvizat un pseudo-patinoar care arată mai mult a țarc cules de prin satele îndepărtate ale județului. Ca să fie tabloul complet pentru un bâlci ridicol, zona a fost umplută cu nelipsitele vechituri și șmelțuri de iarmaroc – mașinuțe și tiribombe, toate ”amplasate” printre diverse rămășițe de materiale (scânduri, pungi, cabluri, pietre).

bc

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code