FacebookTe asteptam si pe Facebook

”CEL MAI ACTIV BĂCĂUAN”

Consilierul local Ilie Bîrzu  a fost desemnat “Cel mai Activ Cetățean al Anului 2014″, de către Asociațiile “Romanian Youth Movement for Democracy” (RYMD) și “Un Zâmbet”, la finalul campaniei de promovare a “Băcăuanilor Activi”.

birzu-501

În perioada 2 – 7 decembrie, cetățenii au avut posibilitatea să facă nominalizări pe site-ul www.bacaulactiv.ro , și apoi, până pe 16 decembrie, să voteze pe una dintre cele nouă persoane propuse ca finaliste.

Nominalizații au fost: Ioan Dănilă, Ilie Bîrzu, Lucian Lazăr, Mădălina Rotaru, Cristian Ghingheș, Valentin Coca, Vasile Spătaru, Mioara Iacob, Narcis Dominteanu.

Cele mai multe voturi (3393 din 8089) a reușit să le obțină Ilie Bîrzu, consilier municipal din partea PNL, propus pentru “Activitatea depusă în sprijinul cetățenilor municipiului Bacău în relația cu Primăria și alte instituții, sprijinirea unităților de învățământ în realizarea de proiecte și programe și ajutoarele pentru persoanele nevoiașe în perioada sărbătorilor de iarnă și pascale.”

Bîrzu a fost urmat îndeaproape în clasament de profesorul Ioan Dănilă, remarcat mai ales în lupta sa temerară pentru salvarea monumentului istoric Casa Alecsandri.

Sondaj-501

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code