FacebookTe asteptam si pe Facebook

CIRC COMPLET

Nonconformistul avocat Vasile Botomei s-a reactivat! El a lipit afișe în tot Bacăul prin care cheamă cetățenii să semneze un tabel pentru organizarea unui… referendum local, cu scopul demiterii primarului Romeo Stavarache.

botomei-1

“Legea administrației publice locale, prevede declanșarea procedurii de organizare a referendumului prin solicitarea în scris a cel puțin 25% dintre locuitorii cu drept de vot din localitate. Vrem ca acest popor să știe din ce in ce mai mult ce vrea și să-și dea seama ce poate!” – scrie în manifestele difuzate în oraș de către Vasile Botomei.

Pentru declanșarea referendumului local este nevoie de circa 33.000 de semnaturi din partea cetățenilor din municipiu. Avocatul-clovn Botomei a editat deja 10.000 de tabele pe care le distribuie… ”gratuit”(!).

“Nu este nevoie să căutăm motivele actțiunii noastre. Ele au fost descrise de către DNA. Plus alte măsuri arbitrare luate de către primarul băcăuan care ar fi trebuit să fie amendate de către băcăuanii noștri”, spune Botomei.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code