FacebookTe asteptam si pe Facebook

CONTRE INTRE LIBERALI

Printr-o conferinta de presa organizata in paralel in filialele judetene, Partidului LiberalReformator (PLR) critica vehement actuala pozitionare politica a PNL, pe care il numeste chiar “noul partid al lui Traian Basescu”.

Foto20Adrian Mironescu, presedintele PLR Bacau:

“PNL a ajuns in situatia penibila de a fi sub patronajul total al celor din vechiul PDL si a lui Traian Basescu. se comporta si vorbeste la fel ca fostul PDL al lui Traian Basescu. Luarile de pozitie si atacurile lansate de cei din PNL la adresa adversarilor politici – chiar si cele impotriva asaziselor greseli ale lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele PLR si al Senatului Romaniei – sunt aceleasi cu cele promovate de PDL si Traian Basescu. Au acceptat complet tutela lor. PNL a ajuns pana acolo incat se dezice si de masurile fiscale liberale, precum cota unica de impozitare, reducerea CAS si scaderea TVA la alimente. In iesirile publice, oameni ca Alina Gorghiu si Ludovic Orban au devenit practic purtatorii de voce si limbaj ai lui Traian Basescu.

Politica de acum a celor din PNL este identica cu aceea a lui Traian Basescu – una indreptata impotriva intereselor statului. Ei se folosesc de un curent popular si pozeaza in protectorii intereselor poporului pentru a ajunge cât mai rapid la putere. PNL trebuie sa stie ca niciun proiect politic serios nu se poate construi pe tradarea votului cetațenilor si mai ales prin promovarea unor oameni care au lucrat impotriva românilor”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code