FacebookTe asteptam si pe Facebook

CUVÂNT ÎNAINTE

Am inițiat acest proiect din pasiune pentru jurnalism, din dorința de a crea un punct de echilibru în peisajul presei locale, dar și pentru a oferi cititorilor un spațiu public de exprimare și o altă variantă de informare. Poate nu întâmplător, pentru că este și el acum un puișor, ”Prim Plan” pornește la un drum pe care îl dorim cât mai lung și drept, tocmai pe 1 iunie, de Ziua Copilului.

Publicația ”Prim Plan” va conține subiecte ce se justifică prin informație veritabilă și verificată, redactate obiectiv și clar, fără influență politică sau de orice altă natură, dar mai ales fără cenzură. Pe site-ul www.primplan.info, informarea corectă va fi cu adevărat în prim-plan. Faptele concrete, cifrele, datele, declarațiile originale, atitudinea activă și constructivă sunt elementele care vor sta întotdeauna la baza materialelor publicate.

”Prim Plan” se prezintă acum cititorilor în formă electronică, adaptată rigorilor presei moderne din era internetului, dar va ajunge și pe hârtie sau program audiovizual, așa cum stă bine unei publicații complexe și complete. Pentru că atât noi, cât și cititorii noștri credem că viața și lumea merită și trebuie înțelese și trăite… în prim-plan.

// Florin Moisă – coordonatorul proiectului ”Prim Plan”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code