FacebookTe asteptam si pe Facebook

DE 2 MINIŞTRI SPERANŢĂ

În premieră, Guvernul României (ediţia Tudose) are în componenţă doi miniştri băcăuani.

Primul este Viorel Ilie (ALDE), cel care a revenit la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul după ce deţinuse acest portofoliu şi în Guvernul Grindeanu.

Al doilea este Lucian Şova (PSD), cel care a preluat şefia Ministerului Comunicațiilor. Şova are 57 de ani şi a mai ocupat funcții guvernamentale: 2009 – 2010 secretar de stat la Ministerul Economiei, 2002 – 2005 director general în cadrul Ministerului Transporturilor, 2001 – 2002 director general adjunct Autoritatea Rutieră din România. Lucian Şova a fost cercetat de DNA pentru trafic de influență, dar cu 3 zile înainte de a fi numit ministru, dosarul său a fost clasat.

Chiar dacă ministerele conduse de băcăuanii noştri nu sânt de primă importanţă (dezvoltare locală, fonduri europene, transporturi, finanţe, sănătate, mediu), să sperăm că ei vor avea puterea de convingere necesară pentru a-I îndupleca pe colegii lor să dea mai multă atenţie (de fapt, bani!) Bacăului. Altfel, vom rămâne şi pe mai departe fără “Centură”, cu Spitalul Municipal ferecat cu lacăte, cu Insula de agrement acoperită de bălării, cu Aeroportul într-un veşnic şantier, cu conductele de apă ciuruite.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code