FacebookTe asteptam si pe Facebook

DIN SERIA “BACAUL LUCRURILOR PROST FACUTE SI NETERMINATE”

Bacăul este orașul în care chiar si strazile asfaltate relativ recent – si care inca nu au capatat gropi – sant o pacoste la fel de mare pentru soferi. Gurile de canal raman uitate si nu sant niciodata ridicate la nivelul carosabilului asfaltat, asa ca toate echivaleaza mai departe cu cratere de cel putin 10 centimetri adancime.

Primăria tot promite ca „se va reveni si se vor face”, dar sant strazi pentru care au trecut si doi-trei ani de la asfaltările care au lăsat denivelari în urmă, fara sa se mai sinchiseasca cineva si sa “revina”.

Un exemplu vizibil si… simtit zguduitor(!) de orice bacauan sau de oricine tranziteaza orasul este strada Marasesti, axa rutiera centrala a Bacaului. Pe o distanta de nici 2 kilometri (intre Spital si Pasajul Letea), sant zece frumoase guri de canal ramase gauri de mai bine de doi ani. Cea din poza poate fi admirata in toata splendoarea ei, in plina intersectie, la Tic-Tac, acolo unde sta perfect – si total de neevitat! – in calea unui trafic aglomerat non-stop.

Foto44

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code