FacebookTe asteptam si pe Facebook

“EFECTUL SIGARTAU”, LA TEATRUL BACOVIA

Proaspat numita in functie, actriţa Anca Sigartău, noul manager al Teatrului, este deja iniţiatoarea unui inedit si ofertant program, premiera pentru Bacau: “Zilele Porţilor Deschise la Teatrul Municipal «Bacovia»”.
Publicul din întreaga ţară este invitat, în perioada 7 – 10 mai, la un adevarat maraton teatral cu o durată de patru zile, care include în programul său 12 spectacole, destinate tuturor categoriilor de vârstă.

Anca-Sigartau

Anca Sigartău: 

„Vor fi prezenţi în aceste zile în Bacău, la spectacolele noastre, mari regizori ai scenei de teatru, pentru a cunoaşte trupa, în vederea unor viitoare colaborări. De asemenea, invit şi tineri actori din întreaga ţară, pe care îi aşteptăm apoi cu propuneri de proiecte independente. «Ziua Porţilor Deschise la Teatrul Municipal «Bacovia» este un prim pas către un dialog permanent pe care dorim să îl avem cu nume importante ale lumii teatrale româneşti şi internaţionale, cu instituţiile de cultură şi de învăţământ teatral din ţară dar şi cu tinerii actori, care, pe viitor, ar putea face parte din trupa artistică a Teatrului din Bacău şi, bineînţeles, cu publicul nostru”.
Accesul la spectacole va fi liber. În program, sunt reprezentate atât spectacole de la Secţia Dramă, cât şi de la Secţia de Animaţie.

 

Joi, 7 mai

Ora 11.00 – „Unchiul Vanea”

Ora 16.00 – „Angajare de clovn”

Ora 20.00 – „Vârciorova. Carantină”

 

Vineri, 8 mai

Ora 10.30 – “Regele mincinoşilor”

Ora 16.00 – „Opt femei sublime”

Ora 20.00 – „Valentine’s Day în familie”

 

Sâmbătă, 9 mai

Ora 11.00 – “Piatra din casă”

Ora 16.00 – “Nora”

Ora 20.00 – „Călin (povestea modernă)”

 

Duminică, 10 mai

Ora 11.00 – „Prâslea cel voinic… la minte”

Ora 16.00 – „Procesul”

Ora 20.00 – „Nunta lui Figaro”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code