FacebookTe asteptam si pe Facebook

FESTIVALUL BICICLISTILOR BACAUANI

În weekendul 25-26 aprilie, grupul de inițiativa „Bacauanii vor piste pentru biciclete” și Speed Park organizează, la Pista de Karting, prima ediție a Festivalului bicicliștilor băcăuani, care constă într-o plimbare și o competiție pentru bicicliștii din Bacau și nu numai. Pe lânga bicicliști, sâmbata sunt așteptați și cei cu role, skateboard, trotinetă pentru a se plimba pe pistă.

Festiv-biciclistiEvenimentul debutează sâmbata, 25 aprilie, printr-un marș al bicicliștilor pe traseul Statuialui Ștefan cel Mare – Centru – Tic-Tac – Narcisa – CET – Speed Park. Adunarea se face în Parcul Catedralei, la ora 10. Acțiunea continuă la Speed Park, unde preț de câteva ore bacauanii pasionați de mișcare vor putea parcurge pista de câte ori doresc. Este un prilej de întâlnire nu doar pentru bicicliști, ci pentru toți băcăuanii pasionați de sport.

Duminică, 26 aprilie, bicicliștii din Bacău sunt provocați, cu începere de la ora 11, la o întrecere pe pista de karting, împărțită în două categorii: copii (sub 14 ani) și adulți (peste 14 ani). De asemenea, în funcție de numărul fetelor prezente, se va face și o secțiune dedicată numai lor. Bicicliștii vor lua startul pe rând, în grupe de câte 10. Câștigătorul fiecărei grupe va intra în finală, aceasta din urmă desemnând câștigătorii concursului. Premii vor fi vouchere de karting pentru 20, 15 si 10 minute.

Festivalul bicicliștilor băcăuani are ca scop sa evidențieze importanța existenței unui spațiuspecial amenajat pentru bicicliști și a unor piste pentru biciclete în municipiul Bacău. Cu această ocazie, inițiatorii "Băcăuanii vor piste pentru biciclete" vor strânge semnaturi pentru realizarea de piste pentru biciclete în oraș, demers care poate fi susținut și online: http://goo.gl/forms/6PD4eSPKy3

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code