FacebookTe asteptam si pe Facebook

FLORI, FETE, BICICLETE…

Încurajat de faptul că există din ce în ce mai multe domnisoare și doamne care merg pe bicicletă în Bacău, grupul de inițiativă “Băcăuanii vor piste pentru biciclete” organizează vineri, 24 iulie, “Flori, fete, biciclete”, o adunare a băcăuancelor pe bicicletă, urmată de o plimbare pe străzile din centrul orașului. La eveniment sunt bineveniți și băieții, care sunt invitați să le însoțească și să le încurajeze pe fete!

BC biciclete

Adunarea este programată pentru ora 19:30 în Parcul Trandafirilor, urmând ca în maximum jumătate de oră coloana cu bicicliste și bicicliști să plece pe traseul Centru – Policlinică – strada Războieni – Statuia lui Ștefan cel Mare – strada Mihai Viteazul – Piața Tricolorului (Casa de Cultură).

Acțiunea a fost declarată la Primăria Bacău, astfel încât bicicliștii să se bucure de sprijinul Poliției Rutiere și al Jandarmeriei Bacău.

“Principalul scop al acțiunii este de a forma o comunitate a fetelor din Bacău care merg cu bicicleta, urmat de dorința noastră de a încuraja și celelalte doamne și domnișoare care poate că ar da la pedale, însă sunt încă dominate de ideea preconcepută cum că ciclismul e un sport pentru băieți.” – spune Cristian Ghingheș, inițiator Băcăuanii vor piste pentru biciclete

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code