FacebookTe asteptam si pe Facebook

GAL ”Colinele Tutovei”

Grupul de Acțiune Locala ”Colinele Tutovei” continuă seria de activitati de informare și promovare în teritoriul în care își desfășoară activitatea, prin intalniri cu beneficiarii masurilor de finantare ale proiectelor de dezvoltare rurala, cu partenerii GAL si alti actori locali interesati.

10867204_887134334644743_1411261678_nMiercuri, 17 decembrie 2014, a avut loc, la Căminul cultural din comuna Săucești seminarul de informare cu tema ”Folosirea surselor de energie regenerabilă în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală”, la care au participat reprezentanți legali ai instituțiilor publice, parteneri și beneficiari de proiecte dar și actori locali din teritoriul GAL ”Colinele Tutovei”..

Experții GAL au prezentat celor prezenți cele cinci proiecte ce se implementează în comunele Horgești, Odobesti, Roșiori, Ungureni din județul Bacău și comuna Valea Ursului din județul Neamț,  care folosesc pentru iluminatul public  panouri fotovoltaice, precum și stadiul de absorbție a fondurilor europene la data de 01 Decembrie 2014. Astfel, prin GAL Colinele Tutovei au fost semnate 62 contracte de finanțare în valoare de 2.538.522 euro, s-au realizat plăți către beneficiarii de proiect în valoare de 1.008.228 euro.

Participanții la seminarul din comuna Săucești au primit materiale de informare cu privire la activitatea grupului de acțiune locala, materiale personalizate și au urmărit, în premieră, spot-ul video cu „Prezentare proiecte – decembrie 2014”. Acesta poate fi vizionat pe pagina web http://www.galcolineletutovei.ro/comunicare-in-mass-media

 

GAL

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code