FacebookTe asteptam si pe Facebook

IDEE EUROPEANĂ, APLICARE ROMÂNEASCĂ

În județul Bacău, încă la începutul lunii septembrie au început să fie distribuite Cardurile de sănătate, în număr de peste 400 de mii. Însă, ca și în alte cazuri și ca de obicei, treaba merge prost și anevoios. Foarte multe carduri se întorc la Casa de Asigurări de Sănătate, din diverse motive.

card-de-sanatate

Conform conducerii CJAS, peste 9.000 de carduri au fost trimise către persoane… decedate. De asemenea, 120 de carduri s-au întors deoarece numele sau datele personale inscripționate pe el erau greșite. Alte circa 800 de carduri s-au întors din cauză că destinatarii pur și simplu nu au fost de găsit de factorii poștali.

Un alt motiv pentru care cardurile nu ajung la oameni este cel… religios. Peste 2.600 de carduri au fost returnate la Casa de Asigurări de persoane (mai ales bătrâni) care din superstiții demne de alte epoci istorice refuză cardul.

Distribuirea cardurilor de sănătate ar trebui să se încheie la finele acestei luni, iar în decembrie să fie făcute primele testări ale lor la cabinetele medicilor de familie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code