FacebookTe asteptam si pe Facebook

ÎMPREUNĂ, DOAR “LA BINE”…

Liberalii se “mândresc” cu succesele de odinioară ale “salvatorului” Stavarache, dar acum – când primarul are “ezitări” şi “probleme” – se debarasează cu cinism de omul care le-a pus Bacăul la picioare timp de 12 ani.

Dragos-Luchian-1

“Adversarii noştri politici, şi în special PSD, ne vor acuza acum de unele ezitări ale administraţiei locale din ultima perioadă. Din fair-play ne asumăm întreaga administraţie liberală, dar nu partidul este vinovat de problemele cu care se confruntă actualul primar. În urmă cu mulţi ani ne-am pus speranţele într-un om, un om care părea la vremea respectivă singura soluţie în lupta împotriva caracatiţei pesediste. Într-un timp acest om a confirmat, am făcut parte din echipa lui şi împreună am făcut lucruri frumoase, lucruri de care suntem mândri. Dar din salvatorul de odinioară au rămas amintirile şi unele dezamăgiri personale” – a declarat Dragoş Luchian, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Bacău, la adunarea de lansare a candidaturii sale.

În 2004, Romeo Stavarache – candidând din partea Partidului Umanist – a câştigat surprinzător lupta pentru Primărie şi a “eliberat” Bacăul de baronul Sechelariu şi PSD. Imediat după investire, Stavarache a intrat în PNL şi a urcat partidul de la 10 la 60%. Apoi, vreme de 3 mandate a câştigat detaşat toate bătăliile electorale. Toţi şefii mai mari sau mai mici, consilierii, guvernanţii şi parlamentarii pe care i-a dat PNL Bacău în acest timp îi datorează practic acestuia ascensiunea, succesul şi, implicit, bunăstarea.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code