FacebookTe asteptam si pe Facebook

Klaus Iohannis, în Bacău

Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, și-a expus la Bacău programul pentru alegerile de la șefia partidului, în fața liberalilor din Moldova.

iohannis-bc

Klaus Iohannis: ”Eu am prezentat viziunea mea pentru PNL și România, pentru următorii 10 ani, care are ca obiectiv final foarte important, o Românie prosperă și puternică. Le-am explicat colegilor punctul meu de vedere legat de fuziunea dreptei, de ce trebuie făcut acest demers și de ce PNL trebuie să fie partidul în jurul căruia trebuie să se facă fuziunea”.

Președintele interimar al PNL a vorbit și de modul în care se vor organiza alegerile pentru funcțiile de conducere din partid: “Nu se va mai candida pe nicio listă. Am propus să introducem criteriul competiției interne, astfel încât toate funcțiile să fie alese direct și individual”.

Klaus Iohannis, despre primarul Bacăului: “Romeo Stavarache este unul din cei mai puternici, buni și respectați din conducerea partidului. Mi-l doresc în echipă, dar decizia de a candida pentru o funcție de conducere îi aparține”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code