FacebookTe asteptam si pe Facebook

LANSARE DE CANDIDAT PE… ŞANTIER

Într-un mod inedit, social-democratul Cosmin Necula s-a lansat în cursa pentru Primăria Bacău la porţile ferecate ale Spitalului Municipal. Deputatul băcăuan a apărut în fața jurnaliștilor alături de șase colegi de partid, viitori candidați la Consiliul Local pe lista PSD . Aceștia au prezentat şi mesajul electoral al campaniei pentru alegerile locale în Bacău: #SCHIMB. Necula a declarat că va miza pe o echipă tânără, caracterizatată de integritate, pledând pentru nevoia de schimbare la vârful administrației băcăuane.

necula-schimbCosmin Necula: „După 12 ani de conducere PNL Bacău, cetățenii ne spun foarte clar că mergem într-o direcție greșită. Spitalul Municipal este simbolul incompetenței și corupției celor 12 ani de mandat PNL: un șantier în care nu știm câți bani s-au băgat, o clădire care nu se mai termină, un loc în care se află echipamente despre care nu știm care sunt. În momentul când am ajuns în Primărie, în primul rând trebuie să deschidem porțile acestui spital, să vadă toată lumea ce se întâmplă. Trebuie să deschidem și dosarele de finanțare, să vedem exact unde se află acele echipamente, când au fost cumpărate, în ce stadiu se află”.

„Au folosit această clădire ca o marotă electorală. Au promis, încercând să-i mituiască pe băcăuani, analize gratuite, că o să aibă grijă de sănătatea băcăuanilor. Ce vedem astăzi? Aceste minciuni se perpetuează. Încep să se dea termene de finalizare. Pentru ei acest spital nu mai reprezintă o prioritate. Vedem un candidat de la PNL care indică data când va termina spitalul. O nouă minciună. Nu poți vorbi de data la care vei termina spitalul fără să ai un constructor și o licitație finalizată pentru restul lucrărilor”, a declarat deputatul băcăuan.

Cosmin Necula a mai spus că Spitalul Municipal va fi integrat cu Spitalul Județean de Urgență într-un centru medical al cărui cuvânt de ordine va fi complementaritatea.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code