FacebookTe asteptam si pe Facebook

LECUŞANU, BĂCĂUANU’ DE LA M.T.S.

Carmen Tocală, secretar de stat în cadrul MTS, a fost înlocuită din funcţie cu băcăuanca Narcisa Lecuşanu, care ocupă în prezent postul de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal, schimbarea urmând să devină oficială după apariţia în Monitorul Oficial, a declarat, marţi, ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă.

lecusanuÎnlocuirea secretarului de stat este ceva normal, oricum, doamna Tocală şi-a exprimat dorinţa de a renunţa în mai multe rânduri. Nu am ce să îi reproşez, doar că eu consider că Narcisa Lecuşanu este o soluţie mai bună pentru acest post în acest moment. Şi premierul este de acord cu acest lucru, acum rămâne ca eliberarea din funcţie să fie publicată în Monitorul Oficial. Încă nu ştiu dacă a apărut, dar schimbarea va avea loc oficial din momentul publicării“, a spus Lipă.

În vârstă de 39 de ani, fosta handbalistă Narcisa Lecuşanu a fost vicecampioană mondială cu echipa naţională a României în 2005 şi câştigătoare a Cupei Cupelor EHF cu formaţia Oltchim Râmnicu Vâlcea în 2007. Ea ocupă în prezent funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code