FacebookTe asteptam si pe Facebook

„LEGIONARUL” SE RETRAGE, DAR NU SE PREDĂ!

După ce a tras un ultim perdaf Executivului Primăriei și consilierilor PNL, Cristinel Manolache (zis și “Legionarul”), a anunțat că își dă demisia din Consiliul Local Bacău. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței extraordinare de consiliu dedicată aprobării bugetului municipiului Bacău pentru acest an.

cristi-manolache

„Îmi dau demisia pentru că în ultimul timp nu aţi fost de acord cu niciun amendament, pentru faptul că aţi venit cu aceleași proiecte repetate de ani de zile, pe finanțare, fără a fi finalizate, pentru că avem fonduri europene pierdute și suntem obligați să le finanțăm de la bugetul local. De asemenea, este o metodă de protest pentru că nu v-aţi aplecat la soluțiile noastre. Din 2004 decideţi ce se întâmplă economic şi administrativ în Bacău. Sunt profund dezamăgit de cum se face administraţie şi drept urmare îmi depun demisia.”

Cristinel Manolache a candidat la Primărie în 2012. A fost ales consilier local pe listele Partidului Ecologist, după care a trecut la UNPR.

Cu privire la viitorul său politic și abordarea alegerilor locale, Manolache a precizat doar că este în discuții din „din postura de jucător” cu toată lumea, mai puțin cu PSD și PNL.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code