FacebookTe asteptam si pe Facebook

LIBERALII VOR OBSERVATORI LA ALEGERI

Alianța Creștin Liberală Bacău face un apel către toate persoanele cu spirit civic să se implice în desfășurarea corectă a alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie pe raza județului Bacău.

Palar-Lungu

„Rugăm persoanele interesate să contacteze organizațiile neguvernamentale acreditate – conform listei ce se află la Biroul Electoral Județean nr.4 Bacău – să obțină împuternicirea necesară pentru supravegherea unui proces de votare corect și democratic”, se spune în documentul semnat de copreședinții ACL Bacău, Tudorița Lungu și Ionel Palăr.

Cei doi motivează apelul prin faptul că în Moldova și în județul Bacău au fost semnalate grave abateri în desfășurarea procesului de votare (transportul electoratului la vot, intimidare și presiuni exercitate de liderii politici locali și județeni, indicarea candidatului care se doreste a fi votat).

Prin urmare, „am decis să cerem implicarea cetățenilor apolitici, care își doresc să trăiască într-o țară liberă, condusă de un președinte ales în urma unui proces de votare corect, neviciat”, afirmă liderii ACL.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code