FacebookTe asteptam si pe Facebook

LOCURI DE MUNCĂ BUNE, LA… ALȚII!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bacău informează că, prin rețeaua EURES, au fost anunțate ca disponibile circa 70 de posturi pentru lucrători calificați în domeniile hotelier-gastronomie, care doresc să desfășoare activitate sezonieră în Germania. Selecția se va desfășura la Brașov, în zilele de 27 și 28 august.

ospatari in coloana

Băcăuanii care nu au un loc de muncă, dar au calificări în domeniile hotelier-gastronomie au o șansă de a-și găsi un serviciu, în Germania.  Ei trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Bacău, la sediul instituției din strada Ioniță Sandu Sturdza, nr. 63, sau la telefon 0234.541.676, pentru a fi înregistrați în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Posturile vacante sunt pentru meseriile de bucătar, ospătar, personal de servire clienți, recepționer, ajutor în industria gastronomiei de sistem și manager restaurant, personal de serviciu organizare banchet.

Angajările se fac pentru perioade curpinse între șase luni și un an, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de angajator, începând cu luna septembrie, iar salariile oferite sunt de 1.400 – 2.000 euro brut pe lună, în funcție de domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code