FacebookTe asteptam si pe Facebook

NISTOR, “LUPTĂTOR CU ROL DETERMINANT” PENTRU… CURĂŢIREA SENATULUI!

ULUITOR: Senatorul ALDE Vasile Nistor l-a atacat extrem de dur pe șeful său de partid, Călin Popescu Tăriceanu. El i-a cerut acestuia, în plenul Camerei Superioare, nici mai mult nici mai puțin decât, să-și dea demisia din funcția de președinte al Senatului, a doua funcție în Stat, cât și din Parlament.

v-nistor„A venit momentul să demonstrăm că nu toţi suntem la fel. Unii membri ai Camerei superioare sunt anchetaţi sau au dosare penale şi, din acest moment, consider că a venit momentul să demisioneze din funcţiile deţinute în conducerea Senatului, să renunţe la imunitatea parlamentară sau la mandatul de senator, pentru a se pune la dispoziţia justiţiei (…) Domnule Călin Popescu Tăriceanu, consider că aveţi datoria morală, faţă de România, să vă prezentaţi demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, întrucât sunteţi anchetat pentru mărturie mincinoasă şi pentru favorizarea infractorului.”

Vasile Nistor este la al șaselea(!) mandat de parlamentar. Senatorul a intrat în Parlament, în 2012, sub sigla Partidului Conservator, într-un colegiu din județul Bacău. Anterior, el a fost senator și deputat PDL (PD).

Se pare însă că neaşteptata “ieşire” a senatorului nu este chiar o surpriză. Astfel, la începutul sesiunii, Nistor nu a mai fost susținut de ALDE pentru un nou mandat de vicepreședinte al Senatului şi nici candidatura sa la alegerile din iarnă, din partea ALDE, nu este prea sigură. Acum, nu ar mai mira pe nimeni o plecare a lui Vasile Nistor spre alt partid.

În iulie 2016, Vasile Nistor a primit titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant”, de la Președinție, deși în Bacău… nu au avut loc niciun fel de lupte!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code