FacebookTe asteptam si pe Facebook

O „ŢEAPĂ” ELECTORALĂ TRAINICĂ

În anii 2001-2003, Bacăul avea un stadion cotat – ca dotări şi amenajare  – al treilea din ţară. Iar Dumitru Sechelariu, primarul de atunci al oraşului, se mândrea grozav cu asta, mai ales că „implicarea” sa totală în fotbal îi adusese mereu o căruţă de voturi.

O dată cu venirea lui Stavarache la Primărie, în 2004, a început lăsarea deliberată în paragină a stadionului. Noua stăpânire pur şi simplu se răzbuna, în felul ei, pe succesul din trecut al fostului baron de Bacău.

În 2007, a fost lansată cu mare pompă promisiunea unui nou stadion (european, încăpător, multifuncţional,…), după care s-a lăsat o linişte adâncă peste acest subiect.

În 2013, este abandonată ideea stadionului nou (ar fi costat prea mult) şi este… redescoperit cel vechi, pentru care se pune la cale o super-mega-modernizare. Iarăşi, se miza mult pe bani europeni şi de la FRF.

În 2016, după alţi trei ani de uitare totală, timp în care bătrâna arenă abandonată a devenit o ruină desăvârşită, Stadionul Municipal reapare superb şi strălucitor pe… panouri electorale!

Şi totuşi, mai există o speranţă: noile promisiuni vin din parte altui (posibil) primar!

stadion-nou

stadionul

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code