FacebookTe asteptam si pe Facebook

ORASUL FARA WC-URI

De aproape un an, trei toalete publice „moderne, dotate corespunzator, dupa normele actuale de igiena si functionabilite” stau gata de „inaugurare”, dar… ferecate cu gratii si lacate!

F-13

Consiliul Local Bacau a aprobat, la inceputul lui 2014, construirea, in oras, a celor (doar!) trei WC-uri publice. S-au ales atunci si amplasamentele considerate cu un grad de accesibilitate mai mare (in Parcul “Cancicov”, Parcul Trandafirilor si Parcul Nord). Performantele toalete au fost finalizate inca din primavara anului trecut, insa… nu au fost date in folosinta nici pâna acum! De aproape un an Primaria Bacau se tot chinuie si nu reuseste sa concesioneze intretinerea si exploatarea lor. Au fost organizate cinci licitatii (la ultimele doua, nu s-a prezentat nici un doritor), astfel ca s-a tergiversat punerea in functiune a toaletelor.

Acum, marii specialisti din Primarie au schimbat modul de abordare a problemei. Prin procedura de achizitie publica va fi contractat Serviciul de intretinere si exploatare catre o firma, intrarea persoanelor va fi gratuita, urmând ca Primaria sa achite contravaloarea prestatiei.

Numai ca, grabiti-va dragi edili! Cat sa ne mai „tinem”?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code