FacebookTe asteptam si pe Facebook

PENTRU UNII „TRASEISM POLITIC”, PENTRU ALTII „MOMENTUL ADEVARULUI”

Ordonanta de Guvern care va permite alesilor sa migreze de la un partid la altul a incins la maxim discutiile din ultima sedinta a Consiliului Judetean.

benea-4

Raspunzand acuzatiilor aduse de consilierii Petrica Mihaila (PDL) si Mihai Ichim (PNL) care au afirmat ca PSD a si pornit vânatoare de primari, Dragos Benea, presedintele CJ si totodata seful PSD Bacau, a replicat:

„Dumneavoastra sunteti condusi acum de principalul traseist al tarii, care a candidat in 2012 din partea FDGR si acum este ditamai presedinte al PNL. La baza acestei ordonante au stat solicitarile tuturor structurilor asociative! E vorba de Asociatia Comunelor din România, Asociatia Oraselor, a Municipiilor si a CJ. Exista, in tara, consilii in care sunt proiecte blocate si este necesar un moment al adevarului: Cel care face politica PSD trebuie sa fie la PSD, iar cel care face politica PNL sa fie in PNL!
Eu vă spun că, la PSD, dacă sunt nişte primari care au plecat de lângă dumneavoastră sau de lângă alţii, au plecat pentru că nu aţi ştiut să-i ţineţi aproape ori cu proiecte ori cu respect. Noi n-am fugit după nimeni şi n-am luat niciun primar din judeţul Bacău cu arcanu şi nici n-am făcut bani contra voturi şi nici n-o să epatăm cu câţi primari o să vină sau nu o să vină. Chiar nu suntem la vânătoare de primari! Cel puţin PSD Bacău nu aşteaptă această Ordonanţă. Chiar dacă apare, chiar dacă nu apare, pentru noi nu are nici un fel de influenţă.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code