FacebookTe asteptam si pe Facebook

PNL, IUTE CA SĂGEATA

Liberalii băcăuani au fost mai rapizi decât adversarii lor principali, social-democraţii, la desemnarea echipei cu care vor ataca alegerile locale, din iunie.

IONEL PALĂR și DRAGOŞ LUCHIAN au fost validaţi în ședința Biroului Politic Naţional al PNL  şi sunt acum candidații „oficiali” pentru Consiliul Județean și Primăria Bacău.

palar_luchian-1

“Buna gestionare a banilor publici și atragerea de fonduri europene prin proiecte ce vizează dezvoltarea judeţului și dezvoltarea regională sunt calea cea mai scurtă pentru dezvoltarea coerentă și durabilă a judeţului Bacău” – a declarat Ionel Palăr.

El a mai afirmat că va acţiona pentru reaşezarea relaţiei cu Primăria Bacău pe principii de parteneriat, de cooperare și dialog permanent, în vederea dezvoltării unor strategii de interes comun în domeniile educaţiei, sănătăţii și dezvoltării mediului de afaceri.

Pe lângă acestea, Ionel Palăr a precizat că, la finalul mandatului său de președinte al CJ Bacău, îşi doreşte ca toate casele și şcolile din judeţ să beneficieze de apă potabilă, canalizare și energie electrică.

“Pentru mine este o mare provocare și îi asigur pe toţi băcăuanii că voi fi un primar apropiat de ei, care va ști să asculte și să-i nțeleagă pe oameni. Voi schimba încă din prima zi instituţia, transformând-o în una transparentă, care va răspunde tuturor problemelor cetățenilor. Orașul Bacău are nevoie de proiecte, de dezvoltare, dar, mai ales, de cooperare și dialog între toți partenerii”. – a declarat Dragoș Luchian.

El a afirmat că principalul său obiectiv ca primar al Bacăului va fi crearea de noi locuri de muncă. Pentru aceasta, va miza pe reindustrializarea oraşului, prin crearea de facilități care să atragă investiţii în industrii cu valoare adăugată ridicată.

“Voi lansa în dezbatere publică un proiect pentru Bacău, care va cuprinde viziunea mea ca primar al oraşului” – a mai precizat Dragoș Luchian.

Ionel Palăr este co-președinte al PNL Bacău, parlamentar, chestor al Camerei Deputaților, iar în 2008 a fost (pentru 6 luni, până la plecarea în Parlament) vicepreşedinte al CJ Bacău.

Dragoș Luchian, președintele municipalei PNL Bacău, a fost viceprimarul orașului între 2008 și 2012, iar din 2012 este senator.

La PSD Bacău nu s-a stabilit încă nimic definitiv. Dacă pentru candidatul la Primăria Bacău a fost mereu avansat numele deputatului Cosmin Necula, la preşedinţia CJ se vehiculează mai multe variante, toate perfect posibile (Dragoş Benea – actualul preşedinte, Ionel Floroiu – actual vice, prefectul Dorian Pocovnicu, sau chiar deputatul Gabriel Vlase).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code