FacebookTe asteptam si pe Facebook

POFTITI LA TEATRU!

„Valentine’s Day în familie”, de Sergiu Vâlcu, duminică 11 ianuarie, de la 18:00, la Teatrul Municipal Bacovia

v-day

Spectacolul a deschis stagiunea 2014-2015 în regia fostului director al teatrului băcăuan, Adrian Găzdaru, și îi are în distribuție pe Viorel Baltag, Marlene Duduman Ulmu, Bogdan Buzdugan, Valentin Braniște, Nela Zare, Dumitru Rusu, Alina Simionescu, Corina Goranda și Bogdan Matei.

Teatrul Municipal Bacovia a programat și a zecea ediție a Galei STAR, Festivalul Internațional de one-man-show, între 24 și 28 aprilie. Actorii „cu posibilităţi de expresie deosebite, valorificate în toate formele de spectacol de tip one-man-show: teatru, teatru – dans, teatru de animaţie, teatru – circ, pantomimă, stand-up comedy s.a.m.d.” se pot înscrie în concurs până pe 15 februarie (data poștei) – anunță organizatorii.

„Competiţia este deschisă interpreţilor din România sau din străinătate şi îşi propune să stimuleze interesul publicului pentru recital, ca formă autonomă de spectacol, şi al artiştilor pentru spectacolul individual şi de autor – ca formulă ce poate pune în valoare potenţialul creatorilor de spectacol.”
Detalii, pe www.teatrulbacovia.ro

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code