FacebookTe asteptam si pe Facebook

POFTIȚI LA TEATRU!

Noua stagiune a Teatrului „Bacovia” debutează în forță, cu două premiere.

Praslea

Stagiunea 2014-2015 a Teatrului Municipal „Bacovia” se deschide, la Secția Dramă, duminică, 7 septembrie, ora 19, cu premiera spectacolului de comedie „Valentine’s Day în familie”, de Sergiu Vâlcu, în regia actorului Adrian Găzdaru, fostul director al teatrului.

”Mă bucur că ultima mea colaborare cu teatrul în care am lucrat mulți ani este această piesă, pe care o dedic tuturor spectatorilor care au fost alături de mine, alături de teatru, în toți acești ani frumoși pe care i-am trăit în orașul unde am avut parte de mari satisfacții profesionale”, spunea la conferința de presă Adrian Gazdaru, acum director al Teatrului „Excelsior” din București.

VD2

Din distributie fac parte Viorel Baltag, Marlene Duduman, Bogdan Buzdugan, Valentin Braniște, Nela Zare, Dumitru Rusu, Alina Simionescu, Corina Goranda și Bogdan Matei.

 

Tot duminică, 7 septembrie, de la ora 11, are loc și premiera spectacolului pentru copii „Prâslea cel voinic…la minte”, după Petre Ispirescu, regia fiind semnată de Cornelius Pavaloi, scenografia Edi și Liliana Lașoc, muzica Ciprian Manta.

 

Cele două spectacole se joacă și duminică, 14 septembrie, de la aceleași ore.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code