FacebookTe asteptam si pe Facebook

PRESELECȚIE ”NEXT STAR”

Palatul Copiilor Bacău, vineri 23 ianuarie, de la ora 11

next-st

Caravana emisiunii de talent-show pentru copii “Next Star”, difuzată de Antena1, colindă prin țară în căutarea viitoarelor vedete.

Concurenţii, copiii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, care cântă, dansează sau au talent actoricesc, trebuie să fie însoțiți la preselecție de către un părinte sau tutore legal. Înscrierile se vor face la faţa locului, în baza actelor de identitate ale ambilor părinţi şi a certificatului de naştere al copilului.

Participanții la casting pot opta să se prezinte cu o piesă vocală, o melodie instrumentală sau un fragment dintr-o piesă de teatru, dans, număr de circ, pantomimă, gimnastică artistică etc. Copiii care cântă cu vocea se pot prezenta cu negative, se pot acompania la un instrument sau pot cânta a cappella. Se admit grupuri, indiferent de numărul membrilor.

Preselecțiile vor fi filmate și fragmente din înregistrare vor fi difuzate în cadrul show-ului. Din acest motiv, este recomandat ca fiecare copil participant să vină îmbrăcat așa cum s-ar prezenta în faţa publicului şi a unui juriu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code