FacebookTe asteptam si pe Facebook

PROGRAMUL “RABLA” SE EXTINDE LA… PERIUTE DE DINTI!

Caravana „Rabla pentru Periuța Ta” ajunge si in Bacau. Maine, 17 mai, începând cu ora 10, persoanele care merg în Parcul Mircea Cancicov cu vechea periuță de dinți, la cortul special amenajat, vor primi gratuit în schimbul ei una nouă, alături de un cupon de reducere de 20% pentru pasta de dinți preferată, la alegere din gamele Sensodyne, Aquafresh sau Parodontax.

perie_1_

Cupoanele sunt valabile în rețelele magazinelor Cora și DM, dar și în toate lanțurile de farmacii, pîna la sfarsitul anului. Mai mult, participanții pot aduce și periuțele uzate ale familiei (maximum 3 periuțe) pentru a primi altele noi în schimb. Specialiști în sănătatea orală vor fi prezenți la standul caravanei pentru a oferi sfaturi personalizate celor interesați.

Inițiativa „Rabla pentru Periuța Ta” promovează obiceiurile corecte de igienă orală, ca răspuns la statisticile îngrijorătoare cu privire la sănătatea dinților românilor. Potrivit studiilor de piață, un român își schimbă periuța de dinți o dată la un an și jumătate, deși medicii stomatologi recomandă o dată la 3 luni. La nivel rural, igiena orală este cu adevarat precară: românii își schimbă periuța de dinți la… 10 ani.

Comparativ, 77% dintre germani respectă această regulă și își schimbă periuța cel puțin o dată la 3 luni.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code