FacebookTe asteptam si pe Facebook

PSD, LA FOC CONTINUU

Conferința organizației municipale a PSD, desfășurată la Sala Ateneu, a avut un dublu rol: aprobarea candidaturii liderului național Victor Ponta la președinția României și începerea cursei electorale pentru Primăria Bacău.

PSD-mun

Dragoș Benea, președintele PSD jud.Bacău:

”Ponta este peste ce oferă dreapta în acest moment, doar interpuși ai lui Traian Băsescu care l-ar pune imediat premier dacă ar ajunge la Cotroceni. Klaus Iohannis descoperă România.” 

Este puțin probabil ca alegerile locale să se desfășoare înainte de 2016, dar organizația municipală a PSD va fi o nucă tare. Cosmin Necula, președintele organizației municipale, este un candidat tenace, singurul nostru deputat în municipiul Bacău. Pentru cel care se va confrunta cu Cosmin pentru funcția de primar nu va fi deloc ușor. Din 2000 n-am mai avut un scor, în Bacău, ca cel obținut la europarlamentare. Campania electorală cu pliantul și talpa, din om în om, din ușă în ușă, se pare că a dat roade. Să nu uităm că PNL acum 3 luni avea candidat aproape eligibil la europarlamentare, iar Bacăul era un fief liberal. Mă număr printre cei mulțumiți de prestația organizației municipale.”

Cosmin Necula, președintele PSD mun.Bacău:

”Drumul către Primăria Bacău nu e simplu. Trebuie să-i convingem pe oameni că suntem altfel, că facem o altă politică. În Bacău trebuie abandonate urgent proiecte faraonice de tipul sălii polivalente. Rolul primarului este de a construi o viziune, de a crea locuri de muncă, nu de a lua șpăgi. Avem nevoie de proiecte pentru Bacău, la care să lucreze oameni din Bacău. Să fie hipermarketuri în Bacău, dar ele să aibă și centrele logistice aici, în Bacău. Vă promit că vom ajunge și în etapa când primarul sau parlamentarul vor trăi doar din salariu, iar șpaga primarului vor fi locurile de muncă pe care el le poate crea prin atragerea de investitori în oraș.”

Pe 12 septembrie, și organizația județeană a PSD Bacău se va reuni într-o conferință pentru a adopta proiectul candidaturii lui Victor Ponta la prima funcție în stat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code