FacebookTe asteptam si pe Facebook

SALONUL DE… FETE!

Mioara Iacob, numerolog și terapeut, va propune, vouă, celor aflate în căutarea de sine, oîntâlnire… CA FETELE! Evenimentul va avea loc, bineînţeles, la Salonul de Piane.

mioara-iacobTemele întâlnirii vor fi:

– care este ROSTUL tău, tu

– subiect sau obiect?

– care este relaţia cu familia, societatea, prietenii și conceptul tău de viata ?

– unde vrei să fii

– pe podium sau în afara lui?

– esti un trup cu suflet sau un suflet cu trup?

Mioara Iacob: „Ca fetele – o întâlnire născută din nevoia de a înțelege FEMINITATEA, de a ne înțelege sinele. Vârsta adolescenței și a primei tinereți este, de bunăseamă, una dintre cele mai frumoase și… neliniștite totodată. Este  o vreme a celor mai intense căutări de sine. Este vârsta la care, noi, fetele,  ne punem întrebări despre noi înșine, despre corpul nostru, despre sufletul nostru, despre viitorul  și prezentul nostru și alegem conștient ori nu, comportamente care credem că ne definesc  feminitatea.

Dacă ai, așadar, între 16 și 26 de ani, dacă ești în căutarea ta, a feminității tale, hai cu noi,să stăm de vorbă… CA FETELE!

Gândul că vei avea parte de o seară minunată și pregătirea unui obiect simbolic (orice simți tu nevoia să dăruiești) pe care să-l aduci la Salon cu titlul de donație este tot ce ai nevoie pentru a spune PREZENT.  Sub deviza: dar din dar…”

mov

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code