FacebookTe asteptam si pe Facebook

SĂNĂTATE ŞI FRUMUSEŢE, DIN NATURĂ

“Natural Expo” este un eveniment ce promovează un stil de viață echilibrat, având ca principale teme Sănătatea și Frumusețea. Aflat la editia a IV-a, acest eveniment se va desfășura în perioada 6-8 iunie, la Muzeul de Istorie din Bacău.

Natural Expo va cuprinde trei sectiuni:
– conferinte si workshop-uri – in cadrul carora cei mai cunoscuti conferentiari din tara si din strainatate va vor impartasi secretele unui stil de viata sanatos; invitat special este dr.farm. Ovidiu Bojor, reputat cercetator roman binecunoscut pentru aportul sau asupra fitoterapiei si principiilor naturiste de viata;
– demonstratii – unde veti avea posibilitatea sa testati eficienta produselor si serviciilor oferite de firmele participante;
– expozitie cu vanzare – unde veti putea gasi produse si servicii de inalta calitate, a caror eficienta a fost dovedita in timp.
De asemenea, veti putea profita de ofertele speciale si tombolele cu premii atractive disponibile doar in cadrul expozitiei! Vizitand Natural Expo, aveti acces la numeroase produse naturale, ideale pentru sanatatea si bunastarea dumneavoastra, amintindu-va ca un trup sanatos inspira intotdeauna un zambet frumos.

nat-expo-14

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code