FacebookTe asteptam si pe Facebook

SCRIPĂŢ: “VREAU SĂ FIU PRIMARUL BACĂULUI!”

Constantin Scripăţ, fost viceprimar şi prefect de Bacău, şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Bacău, din partea PMP.

c-scripat

Într-o conferinţă de presă şi apoi în emisiunea “De Bacău” de la KitTV, Scripăţ şi-a şi început campania electorală în stilul său năvalnic şi pitoresc, dar şi cu o exprimare (deja celebră!) uşor agramată. A criticat în bloc şi individual toată administraţia oraşului şi a judeţului (“Realizări: Zero!”), menajandu-l doar pe marele său prieten Gabriel Berca (pe care, evident!, îl consideră total nevinovat în dosarul instrumentat de DNA). Nu au scăpat de atacuri dure adversarii săi tradiţionali, dar şi, practic, toţi cei care i-au stat prin preajmă cândva: Stavarache, Luchian, Popovici, Benea, USL, Seto, Tomescu, Fechet, Goian, foştii colegi din PDL, grupuri de interese,…

Constantin Scripăţ, candidatul PMP la funcţia de Primar al municipiului Bacău:

“N-am luat această decizie uşor, ştiu ce presupune a candida la Primăria municipiului Bacău. Consider că nu sunt depăşit de problemele actuale ale Bacăului şi mai am de spus un cuvânt în politică. Nu-mi place că în politică nu poţi să faci tot timpul ce vrei, dar nici nu poţi avea acces la o funcţie dacă nu eşti susţinut politic. Am luat hotărârea atunci când în PMP s-a înscris şi preşedintele Băsescu. Eu sunt pro-Băsescu. PMP e un partid nou, de viitor, şi cred că are un culoar politic favorabil.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code