FacebookTe asteptam si pe Facebook

TEATRUL ”BACOVIA” CAUTĂ MANAGER

Instituţia scoate la concurs 5 posturi, între care și cel de manager.

t-bacovia

Teatrul Municipal „Bacovia” organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor de: manager, 2 actori păpuşari, un secretar literar şi un mânuitor decor.

Pentru a participa la concurs cei interesaţi de funcţia de manager trebuie să depună, până pe data de 12 ianuarie 2015, un proiect de management. După analiza ce va fi realizată în intervalul 13 -26 ianuarie, proiectele admise vor putea fi susţinute pe 27 ianuarie. Pentru restul posturilor, documentele necesare înscrierii se pot depune până pe data de 19 decembrie, pentru ca pe 23 ianuarie să se susţină concursul.
Problema este, ca la toate instituțiile de cultură, cea a salariilor foarte mici: doar 900 lei brut plus sporuri de vechime va câştiga mânuitorul de decor, iar secretarul literar va avea un salariu de 1.052 lei brut plus sporuri de vechime. Actorii păpuşari nu sunt plătiţi decât cu 1.167 lei brut lunar.

La Teatrul „Bacovia” sunt 19 actori angajaţi şi un colaborator la Secţia Dramă, iar la Secţia de Animaţie sunt 4 actori angajaţi şi tot atâţia colaboratori.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code