FacebookTe asteptam si pe Facebook

TOTUȘI, PÂNĂ CÂND?

În medie, 3 băcăuani sunt mușcați zilnic de câinii vagabonzi. Situația cu puzderia de maidanezi care merg acum în haite, printre oameni, prin tot Bacăul, a devenit deja insuportabilă. Devenite agresive din cauza foamei și frigului, animalele sunt un real pericol pentru orice trecător.

cei 14

De vreo zece luni de zile hingherii, angajați ai Primăriei, nu mai au voie să strângă patrupedele de pe străzi, urmare a unei hotărârii absolut halucinante a inspectorilor de la Direcția Sanitar Veterinară. Aceștia au devenit subit super-corecți și au constatat că adăpostul amenajat la groapa de gunoi a orașului nu respectă chiar întru-totul normele UE.

În timp ce deștepții de la cele două autorități se duelează în principii, orgolii, cerințe utopice și comunicate absolut ridicole, Bacăul a devenit o tarla pe care mișună oameni și câini. O fotografie publicată pe www.inimabacaului.ro și pe facebook, în care apar nu mai puțin de 14 maidanezi ce străjuiesc intrarea într-o bancă, pe strada principală a orașului, drum european(!), a făcut furori și a stârnit comentarii acide.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code