FacebookTe asteptam si pe Facebook

TRASEIST DE CURSĂ LUNGĂ

Cristi Manolache nu se dezminte și își continuă cursa spre visul de a deveni primarul Bacăului, sărind de la un partid la altul. Ieri, în ultima zi de valabilitate a „Ordonanței traseiștilor”, Manolache, președintele Partidului Ecologist, a anunțat că, împreună cu aleșii locali din Bacău și alte localități plus cei doi consilieri județeni, s-a mutat la UNPR.În afară de PER, Cristi Manolache a mai fost membru PSD și PC. 

cristi-manolache

La conferința de presă fulger organizată la noul său loc de ”muncă politică”, Manolache nu a făcut precizări despre funcția pe care o va avea în actualul său partid, dar a lăsat clar să se înțeleagă că ținta principală  este candidatura la alegerile locale din 2016, proiect în care și noii colegi politici îl susțin.

”Pentru ca proiectul nostru politic să continue, am fost nevoiți să facem pasul spre UNPR. Toți aleșii locali ai PER m-au urmat în această nouă construcție. Am încredere că în această echipă vom putea face în viitor, la Bacău, o administrație performantă, o administrație demnă, de a readuce Bacăul printre orașele cele mai importante din punct de vedere economic și administrativ.”, a spus Cristi Manolache.

Cu aceeași ocazie, Vasile Manole, președintele județenei UNPR, i-a prezentat drept proaspete achiziții și pe primarii Victor Diaconu (Ardeoani, PDL), Sorin Antonoaie (Brusturoasa, PDL) și Mircea Ambăruș (Scorțeni, PNL).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code