FacebookTe asteptam si pe Facebook

VIZITE ÎN SPITAL, DOAR CU PROGRAM

Accesul în secţiile Spitalului Judeţean Bacău a fost restricţionat drastic. Acum, rudele celor internaţi în spital pot să intre la ei doar în timpul programului de vizită, între orele 15.00 şi 18.00. Totuşi, cei care au o urgenţă şi trebuie neapărat să ajungă la un bolnav ori să discute cu medicii pot să obţină permisiunea de a intra în secţie.

spit bcLa toate intrările s-au montat dispozitive de securitate, iar personalul medical poate trece doar cu ajutorul unei cartele magnetice. Până acum, doar secţiile de la etajul blocului operator, cele de Chirurgie, Neurochirurgie şi ATI aveau un astfel de sistem pentru limitarea accesului vizitatorilor la orice oră.

Oficialii unităţii medicale susţin că era necesară o astfel de măsură pentru că secţiile se aglomerau inutil încă de la primele ore ale dimineţii.

Chiar dacă această măsură va aduce, evident, mai multă ordine şi linişte în spital,va fi exrem de greu de păstrat un program strict de vizitare atât timp cât – ştie asta toată lumea! – aparţinătorii sunt cei care trebuie să asigure mâncarea, hainele, chiar şi medicamentele bolnavilor, iar uneori să le dea un minim de ajutor şi îngrijire.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code